Over ons

Duurzaam, innovatief
en kwalitatief

Zit je stevig in het zadel? Dan fietsen we graag met jou door ons ruime aanbod om de perfecte match voor je te vinden. Duurzaamheid, innovatie en een kwalitatieve selectie, dat zijn onze troeven. Benieuwd wat we met onze fietsen en tuinmachines voor jou kunnen betekenen? Bezoek zeker onze webshops of neem vrijblijvend contact met ons op.

Fiets kopen Belien bikes

Onze hersteldienst
staat voor je klaar

Onze hersteldienst ondersteunt iedereen met reparaties of een periodiek onderhoud van zijn fiets of tuinmachine. We raden aan dit jaarlijks uit te voeren om je fiets of tuinmachine in topconditie te houden, zodat alles létterlijk op wieltjes loopt. Het eerste nazicht van je nieuwe fiets (binnen 6 maanden of 500 km) is bij ons bovendien gratis. Maak dus tijdig je afspraak. 

Cris – Shopmanager & verkoop

Cris – Shopmanager & verkoop

Cris verdiende z’n sporen als aftersalesmanager bij Beliën Neerpelt. Door zijn overtuiging van de fiets als ecologisch vervoersmiddel maakte hij de overstap naar de fietswereld. Niet alleen adviseert hij elke klant met passie in de keuze van een nieuwe fiets, hij weet ook als geen ander welke eigenschappen een goede fiets moet hebben.

Andries – Assistent shopmanager

Andries – Assistent shopmanager

Ook Andries begon zijn carrière bij Beliën Neerpelt, eerst als receptionist daarna als garantieverantwoordelijke. Als fanatiek wielrenner verdiepte hij zich in het herstellen van z’n eigen fiets. Hij geeft je dus niet alleen het perfecte advies bij de aankoop van een (race)fiets, maar werkt ook met veel aandacht en zorg aan ieders fiets.

Roger – Technieker MTB, race & e-bike

Roger – Technieker MTB, race & e-bike

Als vorige eigenaar van Bax Fietsen en Tuinmachines is Roger dé persoon met tonnen ervaring. Samen met zijn vrouw Sandra heeft hij de winkel uitgebouwd tot een begrip in Hamont-Achel en omstreken.

Sandra – Verkoop & accessoires

Sandra – Verkoop & accessoires

Sandra, de echtgenote van Roger, spitste zich in de loop van de jaren steeds meer toe op de verkoop van fietsen en accessoires. Ze doet dit nog steeds met veel overgave en professionaliteit.

Mika – Verkoop & techniek tuinmachines

Mika – Verkoop & techniek tuinmachines

Door zijn passie voor techniek ontplooide Mika zich al snel tot onze expert in tuinmachines. Een unieke specialisatie, maar toch kan je bij deze allrounder gelukkig ook terecht voor een fietsherstelling.

Contacteer ons

Onze selectie premium merken en persoonlijk advies, maken van Beliën de juiste keuze.